Music Player

Wednesday, February 24, 2016

I really do.

YES, I DO REALLY HATE YOU.



xoxo,
hazwaniraslim

Wednesday, February 10, 2016

Sakit Hati

Ya Allah. Tgk prev entries sakit hati sbb gambar semua takde.
Cepat sangat hazwani ni melatah. Tangan laju je nak mendelete album blog.
Sumpah I tak pernah tahu pun everytime kita upload gambar dkt blog gambar masih ada eventho kita dah delete the entries tu. So tadi saje lah belek2  kat google+ and nak upload default picture pastu saje tekan "photo from blog" and guest whattt? Ya Allah banyaknya gambar tak perlu I tgk dahhh. Malu pun ada tgk gmbar di zaman tak matang lagi. Aduuhaiiiii. Scroll bawah punya bawah papppp jari laju je tekan delete. I thought delete that photo je. Sekali dgn album2 blog dia padam. So nawhhh amek previous entries I semua keluar gambar mcm tahi ayam. *nanges bawah bantal*

So the conclusion is, jangan cepat melatah ye hazwani. Nk buang 2 3 4 gambar terbuang 200+ gambar terus. Paling sayang gambar conversation I dgn boyfriend I time awal2 kami bercinta. Itu yang penting sebenarnya. Hahaha.Tapi nak buat mcm mana. Takde rezeki nak throwback 3 years ago. Haha.
So gambar ni je yang sempat I selamatkan. 


Satu gambar je okayyyy yang dapat diselamatkannnnn. Sedih okehhhh? Hmmmmm.
Kbaiiiii!


xoxo, 
hazwaniraslim